پیشگیری یا درمان؟ | ||
|
نتیجه یک مطالعه که در مجله علمی تغذیه به چاپ رسیده است نشان می دهد، افزودن ادویه به غذاهای چرب می تواند تا 30% پاسخ به تری گلیسرید را در مقایسه با غذای بدون ادویه کاهش دهد.بر اساس نتایج مطالعات انجام شده استفاده از ادویه های غنی از آنتی اکسیدان در غذای چرب می تواند سبب کاهش اثرات منفی آن بر بدن گردد. این ادویه ها شامل دارچین، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و قرمز،گل میخک و رز ماری هستند که می توانند از بدن در مقابل آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت نمایند. پس این بار که خواستید آشپزی کنید استفاده از این ادویه ها را فراموش نکنید. اما این به معنای مصرف آزاد مواد چرب نمی باشد. [ یک شنبه 8 مرداد 1391برچسب:تاثیر ادویه در کاهش تری گلیسرید,ادویه,فواید ادویه,مصرف ادویه,کاهش چربی,ادویه ها, ] [ 10:13 ] [ Mahtab ]
.: Weblog Themes By SibTheme :. |
|